TERRENG KJØRING HAR ALDRI VÆRT MER FRISTENDE

Sett deg selv i kontroll, selv på det mest ekstreme underlaget. Med et tiltalende ytre som oser av selvsikkerhet kan du sette deg til rette i et gjennomtenkt førermiljø og slippe løs kraften av 110hk, utnytte 45,7cm fjæringsvei, kjenne stabiliteten av 162,6cm sporvidde og føle grepet til 29 tommers store hjul. RZR XP 1000 har egenskaper som man kan se og føle på.

EKSTREM OFF-ROAD OPPLEVELSE

Opplev den ekstreme følelsen til et kjøretøy som er bygget med en perfekt blanding av motoreffekt , fjæring og smidighet i et chassis som er balansert for å gi deg selvsikkerhet og kontroll.

LAGET FOR ALT AV UTFORDRINGER

Det målrettede og maskuline utseende til RZR XP 1000 gjør alle utfordringer til skamme etterhvert som du utfordrer dem i et kjøretøy som presterer like bra som det ser ut. Premium digital instrumentering innvendig gir fører full kontroll, mens den hvite skarpe LED belysning utvendig får deg til å skille deg ut i mengden.

OPPGRADER MED RIDE COMMAND

Fra det å navigere på nye veier til å ha kontroll på kjøretøyets innstillinger, med å oppgradere til RZR XP 1000 PREMIUM får du oversikt med et tastetrykk.

VEIVISEREN I TERRENGKJØRING

Trenden viser at flere og flere har valgt RZR til terreng kjøring. At RZR XP 1000 viser vei forstår man når man vet at den er nøye konstruert  med tanke på balanse i chassis i lag med kombinasjon av motoreffekt, fjæring og smidighet for den mest komplette kjøreopplevelsen uansett forhold.

JEVN KRAFT

Hjerte og sjela til RZR XP 1000 er at den har den rette motor kraften, kraft som kommer momentant når du trenger den og forholder seg myk og sterk. ProStar motoren leverer en høy toppeffekt og et solid bunndrag, noe som gir en kraftig akselerasjon som kommer momentant når du ønsker det.

FJÆRING I TOPPKLASSE

Steiner, stubber, myrer og tuer, ja omtrent ingen former for hindringer er i veien for RZR XP 1000. Med 45,7cm utnyttbar fjæringsvei og race inspirerte Walker Evans Needle støtdempere forserer du hindringer komfortabelt og sikkert.

VELKJENT SMIDIGHET

Sammensettningen av ett balansert chassis, fjæring, styrefølelse og motorkraft gir en utrolig forutsigbarhet, noe som igjen gir smidighet og terrengegenskaper i toppklasse, dette gjenspeiles i utallige mesterskapstitler.

AGGRESSIVT UTSEENDE

Med skarpe kanter og vinkler har RZR et maskulint og aggressivt utseende som forteller at dette er et seriøst terreng kjøretøy. Det seriøse budskapet blir enda mere forsterket med avansert digital instrumentering og LED belysning

TILPASSET OG AVANSERT INNREDNING

Interiøret og eksteriøret er tilpasset hverandre for å gi best mulig fri sikt fremover slik at full kontroll og sikkerhet oppnås. Samtidig er den digitale dashbord instrumenteringen  lettlest, selv i høye hastigheter.

TRUE ON-DEMAND, EKTE FIREHJULSDRIFT

Stol på at du har maksimal fremkommelighet med et firehjulstrekk system som lynkjapt og automatisk overfører kreftene til hjulene med mest grep.

RZR XP 1000 EPS

Dominer terrenget i den beste SxS på markedet
  • ProStar HO 999
  • 162.6 cm bredde
  • 40.6/45.7 cm dempervandring
  • Walker Evans needle dempere
  • 29" Maxxis Big Horn dekk
  • 34.3 cm bakkeklaring
Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern