Allsidig, trygg og komfortabel.

ProStar-motor

Med elektronisk innsprøytning, doble overliggende kamaksler og fire ventiler per sylinder, har Sportsman 570 x2 EPS en pålitelig kraftpakke som starter trygt ved alle temperaturer. Motoren er drivstoff økonomisk og en kraftkilde til å stole på når jobben skal gjøres.


Intergrert oppbevaringsboks

Smart lagringsløsning. Boksen i front har et volum på 24 liter, og selv om du har festet pakning på toppen, kan du fortsatt åpne lokket. Total lastekapasitet foran er 40,8 kg. Lasteplanet som tar opp til 180 kg.


Enkelt å bremse

Med Sportsman 570 X2 EPS er det enkelt å brems med et håndgrep. Det hydrauliske skivebremsesystemet fordeler automatisk bremsekraft til for- og bakhjulene. For brems på bakhjulene har Sportsman 570 en hydraulisk forbrems.


EKTE 4-HJULSDRIFT

Sportsman drar på alle 4-hjul ved behov og gir fantastisk fremkommelighet. Polaris unike On-Demand System reagerer automatisk hvis bakhjulene skulle miste feste. Da kobles begge framhjulene inn, og gir deg full kontroll og fremkommelighet. Når framhjulene roterer raskere enn bakhjulene, for eksempel i en sving, tillater også systemet at ytterhjulet roterer raskere enn det indre. Det gir maskinen mer stabilitet og blir enklere å manøvrere i utfordrende terreng.

Det blir også mindre slitasje på dekk, underlaget og naturen.


Overlegen kontroll med ADC og EBS

Active Descent Control (ADC) er systemet som får deg trygt ned bratte skrenter med motorbrems (EBS) på alle fire hjul.


Lock & Ride® XL-lagringssystem

Få med mer utstyr med Lock & Ride® XL-lagringssystem. Tilpasse den til dine behov med spesialbygde poser spesielt utviklet for jakt, løypekjøring eller verktøy som er nødvendig.


Fra arbeidsmaskin til touring på sekunder

Med den praktiske, komfortable og meget smarte ryggstøtten forvandler X2 fra enseter til toseter på bare sekunder. Du feller ned ryggstøtten av det store lasteplanet bak og passasjeren får masse plass. Passasjersetet er komfortabelt med 10cm polstring.


Intergrert oppbevaringsboks

Smart lagringsløsning. Boksen har et volum på 24 liter og selv om du festet pakning på toppen, kan du fortsatt kan åpne lokket. Total lastekapasitet foran er 40,8 kg. Lasteplanet som tar opp til 180 kg.


Låse og låse opp bakre differensial med VersaTrac Turf Fashion

For en mindre svingradius og for å beskytte gress og annen sensitiv terreng, slik at du kan velge å låse bakre differensial. For å få ekte tohjulsdrift, trenger du bare å dra i spaken for å re-låse bakre differensial.


Progressiv servostyring (EPS)

Servostyringen tilpasses i forhold til hastighet og belastning. Markedets beste og smidigste!


Høy bakkeklaring

Hele 279 mm bakkeklaring gjør at du klarer selv det tøffeste terrenget uten problemer.


UAVHENGIG FJÆRING (IRS)

Vårt legendariske fjæringssystem har kommet til gjennom årevis av teknisk utvikling, Rolled Independent Rear Suspension (IRS). Den vinklede innfestningen av støtdempere og a-armer gir en mykere start og komfortabel kjøring.


Justerbart passasjersete

Med over 10 cm tykk pute og en justerbar ryggstøtte for passasjersetet komfort hele dagen.


Bygd for tilbehør

En 560 watts stator gir lading kraft nok til å drive en rekke elektroniske tilbehør.

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern