Allsidig, trygg og komfortabel.

Kraftig PROSTAR®-motor

En kraftig ProStar 570-motor med elektronisk drivstoffinsprøytning.


Anvendelige Sportsman med sete for 2

Sportsman Touring 570 SP EPS gir deg en svært smidig kjøreytelse, noe som gjør Sportsman til verdens mest solgte 4x4 ATV. Den har et integrert passasjersete for 2. Med vår setedesign, som er spesielt utformet for komfort og support, er du klar til å ta på deg jobben med eller uten passasjer.


BRANSJENS BESTE FJÆDRINGSVEI OG HÅNTERBARHET

Med Sportsmans legendariske fjæring og håndterbarhet kan du og passasjeren navigere i krevende, ulendt terreng med full kontroll og komfort.

• Legendarisk uavhengig bakhjulsoppheng (IRS) med 24 cm fjæringsvei.

• Legendarisk uavhengig bakhjulsoppheng (IRS) med 24 cm fjæringsvei.

• NYHET! Forbedret motorbremssystem (EBS)

• Variabel servostyring på EPS-modeller.

• Lettlest digitalt display.


MED STOR LASTE- OG TREKKEVNE FÅR DU GJORT MER

• Laste- og trekkevnen til Sportsman Touring 570 SP EPS gjør at du kan gi deg i kast med de store jobbene og få gjort mer på færre turer.

• 122 kg kombinert fremre og bakre lastekapasitet på rack.

• Bransjeledende 25 liters integrert oppbevaringsrom

• Integrert vinsj og plogmonteringssystem for enkel installasjon.


SLITESTERK. PÅLITELIG. BYGD FOR Å HOLDE

Når du arbeider på gården eller ute i terrenget, har du ikke råd til en upålitelig maskin. Sportsman Touring 570 er slitesterk, pålitelig og bygd for å holde.

• Elektronisk drivstoffinnsprøyting (EFI) for pålitelig kaldstart.

• Lock & Ride i stålkonstruksjon

• TX vinylsete for holdbarhet i all slags vær.


EKTE 4-HJULSDRIFT

Sportsman drar på alle 4-hjul ved behov og gir fantastisk fremkommelighet. Polaris unike On-Demand System reagerer automatisk hvis bakhjulene skulle miste feste. Da kobles begge framhjulene inn, og gir deg full kontroll og fremkommelighet. Når framhjulene roterer raskere enn bakhjulene, for eksempel i en sving, tillater også systemet at ytterhjulet roterer raskere enn det indre. Det gir maskinen mer stabilitet og blir enklere å manøvrere i utfordrende terreng. Det blir også mindre slitasje på dekk, underlaget og naturen.


Mange festepunkter på lastestativene

En robust stålkonstruksjon som grunnlag. Legg til Polaris unike tilbehør teknologi Lock & Ride og du har en meget praktisk løsning med mange muligheter for lagring.


Større bensintank

13% mer drivstoff kapasitet enn forgjengeren Sportsman 500 H.O.


Lock & Ride® XL-lagringssystem

Få med mer utstyr med Lock & Ride® XL-lagringssystem. Tilpasse den til dine behov med spesialbygde poser spesielt utviklet for jakt, løypekjøring eller verktøy som er nødvendig.


ERGONOMI

Siden motoren er montert i lengderetning, frigjøres betydelig plass til bevegelighet av ankler, knær og bein. Setet er også blitt smalere, dette gir en mer avslappet sittestilling.


Høy bakkeklaring

Hele 279 mm bakkeklaring gjør at du klarer selv det tøffeste terrenget uten problemer.


UAVHENGIG FJÆRING (IRS)

Vårt legendariske fjæringssystem har kommet til gjennom årevis av teknisk utvikling, Rolled Independent Rear Suspension (IRS). Den vinklede innfestningen av støtdempere og A-armer gir en mykere start og komfortabel kjøring.


Forbedret passasjerkomfort

Den veldig behagelig all-new one-piece setedesign og ryggstøtten er fullt polstret og profilert for full støtte, med en litt hevet posisjon slik at du kan se ned stien.


Enkelt å bremse

Med Sportsman Touring 570 er det enkelt å brems med et håndgrep. Det hydrauliske skivebremsesystemet fordeler automatisk bremsekraft til for- og bakhjulene. For brems på bakhjulene har Sportsman 570 en hydraulisk forbrems.

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern