Allsidig, trygg og komfortabel.

ProStar®-motor

Med elektronisk innsprøytning, doble overliggende kamaksler og fire ventiler per sylinder, har Sportsman 570 SP EPS en pålitelig kraftpakke som starter trygt ved alle temperaturer. Motoren er bensingjerrig og en kraftkilde til å stole på når jobben skal gjøres.


Lastemuligheter

Med store lastemuligheter klarer Sportsman 570 EPS å dra tunge lass både enkelt og sikkert. Den totale lastevekten er 122,4 kg. 40.8 kg foran og 81.6 kg bak.


EKTE 4-HJULSDRIFT

Sportsman drar på alle 4-hjul ved behov og gir fantastisk fremkommelighet. Polaris unike On-Demand System reagerer automatisk hvis bakhjulene skulle miste feste. Da kobles begge framhjulene inn, og gir deg full kontroll og fremkommelighet. Når framhjulene roterer raskere enn bakhjulene, for eksempel i en sving, tillater også systemet at ytterhjulet roterer raskere enn det indre. Det gir maskinen mer stabilitet og blir enklere å manøvrere i utfordrende terreng. Det blir også mindre slitasje på dekk, underlaget og naturen.


EBS Motorbrems

Maskinen er utstyrt med en variator som har motorbrems på bakhjulene.


Stor drakapasitet

Total tilhengervekt er 680 kg.


Lock & Ride-tilbehørsystem

Systemet har markedets bredeste tilbehørsprogram. Lock & Ride-teknologien utviklet av polaris tillater deg å montere tilbehør raskt, enkelt og uten verktøy.


METALLICLAKK

Fem lag med pen metalliclakk som er ni ganger så motstandsdyktig mot riper enn standard plast.


En strømkilde på fire hjul

De to lyktene i front kompletteres av en tredje lykt som er innbygd i styrekåpen. Til sammen genererer de et lys på hele 170 watt. En 660 watts stator gir ladeeffekt nok til å drive en rekke elektriske tilbehør.


PROGRESSIV SERVOSTYRING (EPS)

Servostyringen tilpasses i forhold til hastighet og belastning. Markedets beste og smidigste!


UAVHENGIG FJÆRING (IRS)

Vårt legendariske fjæringssystem har kommet til gjennom årevis av teknisk utvikling, Rolled Independent Rear Suspension (IRS). Den vinklede innfestningen av støtdempere og a-armer gir en mykere start og komfortabel kjøring.


Håndbrems

Med en Sportsman 570 SP bremser du enten på alle fire hjulene samtidig med hjelp av en hydraulisk håndbrems eller så bremser du bare bakhjulene med hjelp av fotbremsen.


Høy bakkeklaring

Hele 292 mm bakkeklaring gjør at du klarer selv det tøffeste terrenget uten problemer.

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern