Allsidig, trygg og komfortabel.

INTEGRERT OPPBEVARING OG LASTEMULIGHETER I FRONT

Big Boss har en integrert oppbevaringsboks på 25,5 liter i front. Med det fabrikkmonterte lasteracket kan du spenne fast last oppå oppbevaringsboksen, noe som gir ytterligere lastekapasitet på 41 kg.


BYGGET FOR 2 PERSONER

Big Boss er bransjens første sekshjuling som er bygget for to personer. Passasjeren sitter høyt i et komfortabelt sete med ryggstøtte, fothvilere og håndtak.


BYGGET FOR ARBEID

For unik fleksibilitet kan Big Boss tilpasses med mer enn 30 Polaris-utviklede tilbehørsenheter. Tilbehør som vinsj monteres raskt og enkelt, og plogfester er integrert. Nye Yukon Adventure Rack tillater last i høyden og gir 10 ekstra festepunkter, uten at dette går på bekostning av verken kjørbarhet eller komfort.


DRIVSTOFFGJERRIG

Sportsman 6x6 Big Boss 570 EPS har en velprøvd og effektiv ensylindret Pro-Star 570-motor med elektronisk drivstoffinnsprøyting. Motoren på 44 hk, som har doble overliggende kamaksler og fire ventiler, gir et godt dreiemoment. Big Boss har dessuten bransjens største drivstofftank på hele 25,5 liter, som gir en enestående rekkevidde på opptil 209 km.


KOMFORTABEL Å KJØRE

Den elektroniske servostyringen (EPS), gir en utmerket følelse og kontroll i alle hastigheter. Det smale setet og de brede fothvilerne gir en naturlig og ergonomisk kjørestilling. Oversikten er god på grunn av førerens høye stilling, og lyskasterne på 150W lyser mer enn godt nok opp når det blir mørkt.


EKTE SEKSHJULSDRIFT FOR EKSTREM FREMKOMMELIGHET

Til å takle tungt arbeid i ekstremt terreng kan Big Boss skilte med Polaris' utprøvde og unike sekshjulsdrift med uavhengig fjæring. Fjæringsvei foran er på 20,8 cm, og fjæringsvei bak er på 24,1 cm. Big Boss har en bakkeklaring på hele 29,2 cm. Du kan velge å kjøre Big Boss som 4WD eller 6WD via en omkobler. Allhjulsdriften registrerer om et av hjulene slurer, og kobler da automatisk og lynraskt inn drift på alle hjul. For å opprettholde den ekstreme fremkommeligheten er den utstyrt med 66 cm PXT-dekk på alle akslene. Et utprøvd og pålitelig dekk med tannstangfeste.

Big Boss er utstyrt med Polaris' eksklusive motorbremssystem (EBS) og Active Descent Control (ADC), som sammen arbeider for å gi optimal kontroll og jevn bremsing i bratte nedoverbakker ved å gi motorbrems på alle seks hjulene.


STOR LASTEKAPASITET

6x6 er en populær maskin, ikke minst hos store jaktlag, entreprenører samt innen jordbruket og reindriftsnæringen. En krevende kundegruppe som ønsker pålitelige, allsidige og praktiske maskiner. Det store lasteplanet manøvreres med gassdempere og tar hele 362 kg. Lasteplanet har seks høyt monterte festepunkter, og er selvsagt klargjort for Polaris' unike tilbehørssystem – Lock & Ride. Integrerte avdelere gjør at lasteplanet kan deles inn i to ulike seksjoner.

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern