Allsidig, trygg og komfortabel.

STERK OG KRAFTFULL MOTOR

Motoren er basert på pålitelig og populær 850 twin, men med utvidet kubikk nummer. Elektronisk bensininnsprøytning, 270 graders offset veivaksel og doble balanseaksler. En effektiv vibrasjon motor som gjør all kraften går til hjulene.


OFFROAD DEKK MED SPORTY MØNSTER

26" dekk med sporty kjøreegenskaper. 26" CST-e gir maks feste på løst underlag. Aluminiumsfelger er standard.


Ikke bare kjøreglede, men også arbeidskraft

Scrambler har høy og lav gir. Høy trenger vi ikke forklare nærmere, men lavt gir er perfekt når du trenger å trekke eller pløye. Maksimal tilhengervekt er hele 680 kg.


Høy bakkeklaring

Hele 29,2 cm bakkeklaring gjør at du klarer selv det tøffeste terrenget uten problemer.


Form-sydd sportssete

Form-sydd sportssete som pent matche resten av utformingen av maskinen.


En racingmaskin

Scrambler har konkurrert på en rekke ulike områder, deriblant i ørkenen. Lagets UXC Racing suksess med Scrambler inkluderer blant annet Baja 1000 og flere GNCC podium, noe som viser maskinens makt og holdbarhet.


EKTE 4-HJULSDRIFT

Scrambler drar på alle 4-hjul ved behov og gir fantastisk fremkommelighet. Polaris unike On-Demand System reagerer automatisk hvis bakhjulene skulle miste feste. Da kobles begge framhjulene inn, og gir deg full kontroll og fremkommelighet. Når framhjulene roterer raskere enn bakhjulene, for eksempel i en sving, tillater også systemet at ytterhjulet roterer raskere enn det indre. Det gir maskinen mer stabilitet og blir enklere å manøvrere i utfordrende terreng. Det blir også mindre slitasje på dekk, underlaget og naturen.


DOBBELT LASTESTATIV

To lastestativ med lastekapasitet på 34 kg.


Fox Podium X-støtdempere og uavhengig bakhjulsoppheng

Polaris var den første uavhengige bakhjulsoppheng, et design som setter et nytt nivå, og er like populær i dag. Fox Podium X premium-støtdempere og en fjæringsvei på 26 cm. De fremre doble A-armer er også individ med en fjæringsvei på hele 22,9 cm.


Race-trimmet bakhjulsoppheng

Scrambler XP 1000 EPS er utstyrt med Polaris race-trimmet individuell bakhjulsoppheng (IRS), som gjør kjøringen mykere, og deretter spesielt tydelig ved akselerasjon. Fjæringsveiens høyde er 26 cm.


PROGRESSIV SERVOSTYRING (EPS)

Servostyringen tilpasses i forhold til hastighet og belastning. Markedets beste og smidigste!


Ergonomi og kontroll

Scrambler er en reell utfordring å kjøre. En morsom utfordring. Den optimale kjøreopplevelsen kommer fra en smal maskin hvor du enkelt kan gi dine knepress når det trengs. Brede trinn er alltid bra.

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern